Okej. Låt oss prata allvar en sekund eller två. Att leva på den här kosten är helt okej men tusan vad trist det är att dag ut och dag in dricka eller äta saker som är söta. Jag är så trött på det! I min desperation så hittade jag detta:
Betyg: 2/5. Det smakar som man kan tro att en liknande produkt smakar. Jag hällde på vitlök, salt, peppar, chili och gräslök samt persilja och helt plötsligt blev det 3.5/5. Det finns bara ett fåtal påsar i lådan men det var värt det ändå. Tänkte att jag skulle få något som liknar en middag någon gång ibland. 21 dagar kvar... No problems! Den enda nackdelen är att jag har en mage som ständigt låter men för en gångs skull så gör det inte ont.
Flyt inför gbp, Hälsa, gbp,
Efter 3 veckors semester så började jag jobba igen idag. Skrivbordet var fyllt med papper och min inkorg var överfull av både det ena och det andra. Det känns precis som att komma hem då jag efter alla månader på jobbet gjort det till min plats i världen. Jag känner att jag kan göra nytta och utnyttja en del av mina talanger. Den sak som utmärkte denna måndagen från en annan måndag var min kasse fylld med modifast. Jag mår bra idag och jag är glad över att få träffa mina kollegor igen. Många önskade mig lycka till och var nyfika på resan som jag gör. Efter mitt förra jobb och kommentarerna som skvallrade om att mina ex-kollegor ogillade mitt utseende så känner jag tvärt om på det jobb som jag har nu.
 
Jag mår bra idag. Min mage mullrar men jag känner mig knappt hungrig. Visst saknar jag vissa saker som t.ex. banan men det spelar ingen roll. 6/28. I got this.
Flyt inför gbp, Hälsa, gbp,
Igår var det hemskt och jag förstod att det skulle antagligen vara en av de tyngsta dagarna under flytperioden. Jag var deprimerad och tänkte att det inte var värt mödan. Jag läste tipset om att dricka buljong och det hjälpte verkligen. Kunde sova under natten utan magsmärtor som beror på en alltför tom mage. Mina tankar är många och hittade följande inlägg på facebook:
 
 
 
Maria skriver följande: "Many of them have been self-accepting, even fat-positive. They came through hell to love themselves and live in their bodies without apologizing. But they’ve gotten tired of haunting the gym. They get tired of people lecturing and begging. They get tired of men at the bar shouting “man the harpoons.” They get tired of their seatmates on airplanes asking to be moved. They get tired of hearing they were too fat to fuck, or that this dress does not come in that size. They’ve done the impossible math: one set of humiliations they’re willing to trade for another."
 
Jag skulle ha kunna ha skrivit det själv (om jag nu var bra på att uttrycka mig i skrift). Det beskriver det som jag har försökt att tala om för andra i min omgivning angående varför jag gör operationen. Förutom gällande att bilda en egen familj så handlar det också om att bli sedd som en asexuell varelse som kan ha samma möjligheter i livet som andra. När jag väl tänker till vad möjligheterna innebär så inser jag ganska snabbt att jag kanske kommer att bli som många andra. Men jag har en tro på att jag gör rätt sak och att med hjälp av vänner och familj så kommer jag inte bli en människa som uppskattar livet mindre.
Flyt inför gbp, Hälsa, gbp,